Det är ett känt faktum att vistelse i naturen har en lugnande och avstressande inverkan på människan. Detta tillsammans med den spänning jakten ger är säkert orsaken till att så många väljer att bli jägare.
HEM OM OSS JÄGAREXAMEN UTBILDNING MATLAGNING PO TYCKER TILL VAPEN & TILLBEHÖR
Vapen & tillbehör
Hos oss på Vidderna kan du köpa vapen och jaktutrustning med personlig service. Vår idé är att du som kund skall kunna köpa det vapen och den jaktutrustning som är rätt för just dig, där vi ger tips och råd baserade på egen kunskap och erfarenhet. Vi säljer alla vapen på marknaden men är måna om att du kommer att köpa rätt vapen för just dig, och med en kolv som passar. Det blir mycket trevligare att jaga och  övningsskjuta då,  men framför allt, risken för svåra och onödig skadeskjutningar minskar vilket är allas vårt ansvar att bidraga till.

Man kan säga att vi inte säljer vapen, utan vi säljer ett helt koncept som innehåller kvalitetstänkande vad gäller produkten som sådan, tillgängligheten till reservdelar, garantier, kolvanpassning, vapenkunskap t. ex. var skall du smörja, glidytor, grovriktning, inskjutning mm. När du som kund sedan hämtar ditt vapen så avsätter vi tid på skjutbanan där du genom oss skall få en grundlig kunskap om det vapen du köpt. Här får du också lite skjuttekniska tips och råd. Alla nödvändiga monteringar gör vi själva. PO Östergren är huvudansvarig för dessa monteringar tillsammans med Richard Gustavsson . PO har drivit egen vapenverkstad under 15 års tid samt har testat vapen åt tidningen Jaktmarker & Fiskevatten samt Norska Vildmarksliv. Dessa erfarenheter borgar för hög kvalitet och en god service till dig som kund.
Vad gäller tillbehör har Vidderna satt ihop ett grundkoncept utifrån kravet, hög kvalitet, ändamåls riktiga samt ett bra pris.VIDVINKEL webb & teknik AB