Det är ett känt faktum att vistelse i naturen har en lugnande och avstressande inverkan på människan. Detta tillsammans med den spänning jakten ger är säkert orsaken till att så många väljer att bli jägare.
HEM OM OSS JÄGAREXAMEN UTBILDNING MATLAGNING PO TYCKER TILL VAPEN & TILLBEHÖR
Jaktkurs med matlagning | Skyttekurser | Damkurser | Jägarexamen | Ledarskap & Teambildningar


Viddernas jaktkurs med matlagning
Vidderna AB kan erbjuda en trevlig och givande påbyggnadskurs i jakt på 1 dag. Vår tanke och idé är att lära ut jakt på ett etiskt och naturnära sätt. Vi håller till på Katrinebergs Gästgiveri & Sjökrog där många av landets bästa kockar och matkreatörer finns.

Upplägget är som följer:

Dag 1

Anslutning under kvällen för incheckning. Kl. 21,00 serveras en lättare förtäring och vi lär känna varandra. Vi går också igenom programmet för kursen.

Dag 2
Kl. 07.00 Frukost. Sedan följer olika skytteövningar där vi får lära oss var våra gränser går och hur man på ett enkelt och jaktnära sätt söker ett bra stöd för att få ett betydligt bättre resultat än tidigare.

Ca. kl. 13.00 kommer två skjutna hjortar som vi under ledning av vår skinnspecialist Anne – Christine Östergren skall få ta reda på. Hon kommer att lära er passa och flå vilt på ett mycket pedagogiskt och proffsigt sätt och där all stress är bannlyst . Här kommer alla elever att få den tid och hjälp som krävs för att på ett riktigt sätt få lära sig detta mycket viktiga inslag i Jaktens Cirkel.

Ca. kl. 17.00 kommer våra mästerliga kockar att ta över gruppen. Vi får då lära oss hur grovstyckning av hjort går till för att sedan flytta in i köket och fortsätta lära ut fin och restaurangstyckning. Resterande del av kvällen är vi med i köket och får lära oss mycket om matlagning, olika viner och spritsorter mm. Kvällen avslutas med en fantastisk middag där antalet rätter är obestämbart.
Läs mer om Matlagning med våra kockar. »

Ca. kl. 17.00 kommer vår mästerliga kock Lars Dahlen att ta över gruppen. Han kommer då att börja lära ut hur en grovstyckning av hjort går till för att sedan flytta in i köket och fortsätta lära ut fin och restaurangstyckning. Resterande del av kvällen är vi med Lasse i köket och får lära oss mycket om matlagning, olika viner och spritsorter mm. Kvällen avslutas med en fantastisk middag där antalet rätter är obestämbart.
Läs mer om Matlagning med Lars Dahlen »

Dag 3.
Kl.07,00 Frukost. Avslutning.

Innehåll
Helpension i enkelrum, Kursmaterial, Ammunition.
Pris per person 11,900 kr. exkl. moms. Antal deltagare per kurs är 5-7 st.VIDVINKEL webb & teknik AB