Det är ett känt faktum att vistelse i naturen har en lugnande och avstressande inverkan på människan. Detta tillsammans med den spänning jakten ger är säkert orsaken till att så många väljer att bli jägare.
HEM OM OSS JÄGAREXAMEN UTBILDNING MATLAGNING PO TYCKER TILL VAPEN & TILLBEHÖR

"Lägger man sedan till det sociala inslaget med gamla jaktkamrater, samt nya kontakter med likasinnade, så är cirkeln sluten. Det är denna helhet som är JAKT"...

Vår filosofi
Det är ett känt faktum att vistelse i naturen har en lugnande och avstressande inverkan på människan. Detta tillsammans med den spänning jakten ger är säkert orsaken till att så många väljer att bli jägare. För oss på Vidderna, och säkert många fler, är jakten så mycket mer än att bara skjuta djur. Vi kan kalla det hela för Jaktens cirkel som består av följande ingredienser. Det hela börjar med läran om det ekologiska samspelet i naturen, jaktetik, artkännedom, hundar/hundhållning, olika jaktmetoder mm. Det fortsätter med läran om skottet, vapenanpassning, skytteträning, tillvaratagande av vilt, styckning samt tillagning av den fina råvara viltköttet utgör. Lägger man sedan till det sociala inslaget med gamla jaktkamrater, samt nya kontakter med likasinnade, så är cirkeln sluten. Det är denna helhet som är JAKT.

Affärsidé
Viddernas affärsidé är att sälja jakt med helhetsupplevelser samt erbjuda jakt och skyttekurser med högsta kvalité där gamla fina jakttraditioner samt nya skytterön står i fokus.

Medarbetare
PO Östergren är VD och Utbildnings ansvarig.
PO har en lång och gedigen erfarenhet av jakt och skytteutbildning. Under 25 års tid har han rest runt i Norden med PO:s skjutskola och utbildat såväl jägare som blivande skytteinstruktörer. Han har samarbetat med jägareförbunden i såväl Sverige som Norge och Danmark. Vapentester har han gjort åt tidningarna Vildmarksliv och Jaktmarker & Fiskevatten. Han har spelat in ett antal jakt och instruktionsfilmer åt såväl det svenska som Norska Jägareförbundet samt till TV 2:s populära jaktprogram Jakttid. Han har också skrivit en bok som heter Jaktskytteboken.

Anne-Christine Östergren ansvarar för bokföring, fakturering och offerering mm. Anne-Christine är en ordningsmänniska utöver det vanliga. Hon är dessutom en mycket ivrig och kunnig jägare med specialitet på tillvaratagandet av vilt. Hon är en av våra lärare i jaktkurserna och lär ut flåkonstens mysterium på ett instruktivt och givande sätt. Hon tar även mot din trofé för professionell uppstoppning/montering.

Förutom dessa personer har Vidderna ett antal erkänt duktiga jägare/jaktguider knutna till sig vilket borgar för kvalité och en hög personlig service till dig som kund.

Webbutveckling VIDVINKEL webb & teknik AB
 VIDVINKEL webb & teknik AB