Det är ett känt faktum att vistelse i naturen har en lugnande och avstressande inverkan pć människan. Detta tillsammans med den spänning jakten ger är säkert orsaken till att sć mćnga väljer att bli jägare.
HEM OM OSS JÄGAREXAMEN UTBILDNING MATLAGNING PO TYCKER TILL VAPEN & TILLBEHÖR
Jaktkurs med matlagning | Skyttekurser | Damkurser | Jägarexamen | Ledarskap & Teambildningar


 


Viddernas intensivkurs i JĂ€garexamen (5 till 6 elever)
Vidderna Jakt & Utbildning AB kan erbjuda en trevlig och givande intensivkurs i jÀgarexamen pÄ tre dagar dÀr inga förkunskaper krÀvs. Vi önskar att du inte övningsskjuter nÄgot innan kursen eftersom det dÄ kan försvÄra inlÀrningen. Under Ärens lopp har stora delar av nÀringslivets chefer valt denna kurs sÄvÀl mÀn som kvinnor.

HĂ€r nĂ„gra tackord frĂ„n Leif Östling fd VD Scania, nu styrelseordförande i Svenskt NĂ€ringsliv.
"Tack PO för tre fantastiska dagar med mycket bra pedagogik och ett perfekt avvÀgt upplÀgg som gav mig jÀgarexamen"
Det kan tyckas att kursen Àr enormt komprimerad och sÄ Àr det naturligtvis, men det Àr nÄgot som eleverna knappast upplever eftersom PO pÄ ett pedagogiskt och berÀttande sÀtt arbetar igenom frÄgorna.

UpplÀgget Àr som följer
Dag ett. Start kl. 09,00 med teoretiska studier fram till kl. 19,00. Dagen avslutas med middag

Dag tvÄ. Start kl. 08,00 med teoretiska studier fram till kl. 18,00, middag . Dagen avslutas sedan med en temakvÀll dÀr eleverna kommer att fÄ svar pÄ det mesta om vapen, kolvpassningar, kalibrar, hundar mm samt en pedagogisk vapen och produktvisning, allt för att ge eleverna en god möjlighet att vÀlja rÀtt jaktprodukter för en sÀker och effektiv jakt. HÀr fokuserar vi pÄ sÀkerhet och funktion.

Dag tre. Start Kl. 08,00, avresa till skjutbanan för trÀning fram till lunch. Kl. 13,00 teoretiska prov och sedan praktiska prov pÄ skjutbanan. Ca: Kl. 16,00 Àr vi Äter i förlÀggningen för utdelning av diplom, kaffe och avslutning.


InnehÄll
Helpension, kursmaterial, provtagningskostnader, banhyror, lÄn av vapen, duvor och ammunition. Komplett jÀgarexamen med sÄvÀl teori som praktik.


Boende/Kurslokal
Helpension pÄ Katrinelunds GÀstgiveri & Sjökrog

Pris exkl. moms 11.900:-

OBS! Beroende pÄ Ärstid och vÀderlek kan tider och boende komma att Àndras.


VĂ„r kursledare Ă€r PO Östergren
PO har en lÄng och gedigen erfarenhet av jakt och skytteutbildning. Under 25 Ärs tid har han rest runt i Norden med sin skjutskola och utbildat sÄvÀl jÀgare som blivande skytteinstruktörer. Han har samarbetat med JÀgareförbunden i sÄvÀl Sverige som Norge och Danmark. Vapentester har han gjort Ät tidningarna Vildmarksliv och Jaktmarker & Fiskevatten. Han har spelat in ett antal jakt och instruktions filmer Ät sÄvÀl det Svenska som Norska jÀgareförbundet samt till TV2:s populÀra jaktprogram, Jakttid. Sist men inte minst har han skrivit en bok som heter Jaktskytteboken och som kan köpas till ett rabatterat pris till Viddernas elever.


Efter din jÀgarexamen
Efter avklarad kurs kan vi hjÀlpa dig att vÀlja ett vapen som passar och dÀr mÄttagning ingÄr. Behöver du hjÀlp med myndigheten i vapenlicensfrÄgor sÄ ingÄr Àven det och mycket mer. Allt för att du skall komma in rÀtt i jakten och fÄ ut maximalt av ditt nyvunna intresse. Du fÄr ocksÄ extra rabatt pÄ vÄra jakt och skyttekurser efter avklarad jÀgarexamen.
Efter att du klarat jĂ€garexamen hos oss kan du utan kostnad, och mĂ„nga Ă„r framöver, alltid kontakta oss för att fĂ„ tips och rĂ„d om tex. Vapen - Kalibrar - Ballistik – Ammunition - Skjuttekniska rĂ„d – Jaktmetoder – FĂ€llor/FĂ€llfĂ„ngst – ViltvĂ„rdsplaner – Hundar/HundtrĂ€ning och mycket mer. Du har ocksĂ„ option pĂ„ att bli medlem i nĂ„got av vĂ„ra jaktlag under överinseende av  undertecknad.


VĂ€lkommen i team Vidderna

PO Östergren, VD och utbildningsansvarig


Jägarexamen

Våren 2018
Startdatum Slutdatum Platser Plats
fre 9 jun - sön 11 jun 1 Katrinelund ÖREBRO
fre 14 jul - sön 16 jul 1 Katrinelund Örebro
fre 25 aug - sön 27 aug 1 Katrinelund Örebro
fre 8 sep - sön 10 sep 1 Katrinelund Örebro
fre 20 okt - sön 22 okt 1 Örebro Katrinelund
fre 10 nov - sön 12 nov fullbokat Örebro Katrinelund
fre 8 dec - sön 10 dec fullbokat Katrinelund Örebro
fre 12 jan - sön 14 jan 2 Katrinelund Örebro
fre 9 feb - sön 11 feb fullbokat Katrinelund Örebro
fre 23 mar - sön 25 mar fullbokat Katrinelund Örebro
fre 6 apr - sön 8 apr fullbokat Katrinelund Örebro
fre 11 maj - sön 13 maj 4 Katrinelund Örebro
fre 29 jun - sön 1 jul 6 Örebro Katrinelund

Efter att du klarat jägarexamen hos oss kan du utan kostnad, och många år framöver, alltid kontakta oss för att få tips och råd om t ex Vapen - Kalibrar - Ballistik - Ammunition - Skjuttekniska råd - Jaktmetoder - Fällor/Fällfångst - Viltvårdsplaner - Hundar/Hundträning och mycket mer. Du kommer också att få rabatt på alla våra övriga kurser och utbildningar. Väljer du att köpa ditt/dina vapen och din jaktutrustning av oss kan du räkna med en service utöver det vanliga. Du har också option på att bli medlem i något av våra jaktlag under överinseende av undertecknad.

Välkommen i team Vidderna

PO ÖstergrenVIDVINKEL webb & teknik AB